Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808

Aankoopinformatie

Uw eigen vakantievilla in de parel van Zeeland

Interesse in een vakantievilla aan het water in Zeeland?

Meld u aan voor een vrijblijvende bezichtiging
Uw vakantievilla in Zeeland

Voor eigen gebruik of volledige verhuur

U kunt de watervilla aankopen voor geheel eigen genot en gebruik. Het gehele jaar door eindeloos genieten wanneer het u uitkomt en de villa en u hoeft niets meer te doen! De inrichting en inventaris zijn met uiterste zorg en van hoge kwaliteit reeds voor u uitgekozen en samen met onze leveranciers samengesteld.

Het behoort ook tot de mogelijkheden om de villa’s puur als belegging met een aantrekkelijk rendement aan te kopen. De villa wordt dan het gehele jaar verhuurd door een professionele partij. De inrichting en inventaris zijn met uiterste zorg en van hoge kwaliteit reeds voor u uitgekozen en samen met onze leveranciers samengesteld.

 

De combinatie

Villa voor eigen gebruik én gedeeltelijke verhuur

Op Harbour Village het Zilveren Schor kunt u ook kiezen voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik als tweede woning.

In overleg bepaalt u welke periode u de woning zelf wilt gebruiken. De overige periodes wordt de vakantievilla beschikbaar gesteld voor de verhuur. De verhuur en het beheer wordt geheel voor u verzorgd. Het toerisme in Zeeland zit in de lift. Investeren in een recreatiewoning zal voor u een aantrekkelijk rendement opleveren door de waardevastheid van de duurzaam gebouwde watervilla’s en de alsmaar toenemende vraag naar vakantiewoningen in Zeeland door zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen.