nl
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808
nl
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808

Beachclub Harbour Village krijgt voeten in aarde

We zijn al weer even verwend met wat zomerse temperaturen, de boten van de villa eigenaren varen het resort weer binnen, dus er komt weer reuring op de wateren van Harbour Village!

De ontwikkeling van de centrumvoorziening begint voeten in aarde te krijgen. De grond is klaar gemaakt voor de heiwerkzaamheden en ook de palen hiervoor zijn besteld.

Architect Hans Kuijten maakt een vernieuwde indeling voor de beachclub en is ook bezig met de concepten voor kleuren, materialen en interieur. Firma van Egdom uit Amersfoort heeft opdracht gekregen voor de bouw van het zwembad. Het betreft hier één van Nederlands meest gerenommeerde leveranciers van zwemparkattracties. Zij nemen o.a. de bouw en levering van het zwembad, stoombad en sauna voor hun rekening. Tegelijkertijd bekommert de keukenleverancier zich over de indeling van de centrale keuken met apparatuur etc.

De resultaten van de grondwerkzaamheden zijn steeds meer te zien. Zo is de complete beschoeiing bij de strandvilla’s opgeleverd net zoals aan de achterzijde van de Christiaanpolderweg. Inmiddels is er begonnen met aanlegsteigers en beschoeiing rondom bij de Dokpolderweg.

Op naar nog meer mooi weer en de verdere ontwikkeling van Harbour Village!

Interesse in een vakantievilla aan het water?

Meld u aan voor een vrijblijvende bezichtiging