Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808

“Bij ons in…” Eerste opnamedag voor nieuw programma SBS6!

De Mediaboys uit Oosterbeek strijken neer in Zeeland voor de opnames van de eerste aflevering van het nieuwe SBS6 programma “Bij ons in…”.

Riny Schreijenberg van de Mediaboys, bedenker van het programma, ontwikkelde het concept om de kijker een inkijkje te geven in wat een bepaalde locatie voor een tweede woning nou zo bijzonder maakt. 

“Bij ons is…” trapt af met een aflevering over Harbour Village in Zeeland op 9 & 10 september, uitgezonden op SBS6. Het 24 minuten durende programma laat de kijker het ‘Zeeuwse leven’ beleven op het luxe resort en de bijzondere plekken daar omheen. Afgelopen- en komende week is het productieteam in Zeeland aanwezig om bijzondere evenementen op beeld te zetten. Evenals Zeeuwse specialiteiten, gesprekken met leuke lokale mensen en uiteraard komt ook Harbour Village en de unieke vakantiehuizen aan bod.

De eigenaren van één van de strandvilla’s op Harbour Village stelden afgelopen zaterdag hun vakantiehuis te beschikking voor het maken van mooie beelden en vertellen ook over hun ervaring met de locatie en het resort!

Ook in het eerste weekend van september gaan de opnames door. En al heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland, tijdens de opnames voor ‘Bij ons in..’ hebben we ook een bak regen en onweer mogen ervaren. Inmiddels is het weer stralend weer en is het productieteam van de Mediaboys op weg naar een oesterproeverij om vervolgens de laatste opnames in de modelvilla af te ronden. Ook voor morgen staan er nog leuke locaties op de planning.

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? U kunt het allemaal bekijken tijdens de eerste aflevering, 10 september op SBS6!

Nu de verkoop dit jaar een vlucht heeft genomen op het bijzonder resort Harbour Village in Zeeland, zijn we gestart met de verkoop van de laatste fase en daar willen we extra aandacht aan besteden!

U bent uitgenodigd voor het VIP Verkoopweekend 16 & 17 september, waar wij voor u klaar staan om u ruimschoots te informeren over alle aspecten van dit unieke project!

Wilt u aanwezig zijn tijdens het verkoop weekend van 16 & 17 september?

Vraag de VIP uitnodiging aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang de VIP uitnodiging en routebeschrijving.

    Geef uw interesse aan: