Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808

Harbour Village in zee met Tieleman Keukens

De 79 watervilla’s in Harbour Village aan het Veerse Meer worden standaard uitgerust met een luxueuze keuken van de bekende keukenspecialist Tieleman Keukens uit Middelharnis.

De samenwerking tussen de ontwikkelaars van Harbour Village en het familiebedrijf Tieleman Keukens, een echt Zeeuwse combi, werd deze week beklonken. Sinds het inmiddels al weer vijftig jaar bestaande bedrijf neerstreek op Goeree-Overflakkee, staat deze gemeente alom bekend als hét kookeiland van Nederland. Hier vandaan levert en monteert Tieleman keukens door heel Nederland en ver daarbuiten.

Tieleman Keukens is een bedrijf dat met name bekend staat vanwege de specialistische kennis, kwalitatief hoogstaande producten en de eigen montagedienst. Met deze combinatie is het bedrijf steeds in staat tegemoet te komen aan de hoogste eisen van de klant. Tieleman Keukens, al drie keer uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland, levert zowel aan particulieren als aan aannemers en projectontwikkelaars.

In de unieke showroom in Middelharnis staan ruim zeventig keukens in de meest uiteenlopende uitvoeringen opgesteld. De showroom boordevol noviteiten groeide in de loop der jaren uit tot een drukbezochte inspiratiebron.