Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808

Harbour village krijgt eigen beachclub

Harbour Village wordt uitgebreid met een luxe beachclub. Met de bouw van de 79 fraaie watervilla’s en het horecagedeelte aan het strand van het Veerse Meer wordt in november van dit jaar begonnen.

Harbour Village Beachclub is straks dé Zeeuwse ‘place to be’ om in stijl te genieten van een heerlijke dag vol zon, zee en strand. In het sfeervolle restaurant en op de gezellige loungeterrassen worden dagverse specialiteiten met een trendy en mediterrane touch geserveerd. Vanzelfsprekend kan er ook uitgebreid worden genoten van eigentijdse dranken als smoothies, speciaalbieren, wijnen en cocktails.

Behalve over een restaurant en bar beschikt Harbour Village Beachclub tevens over een uitgebreid wellnessgedeelte en een goed uitgerust fitnesscenter. Omdat de duikstek bij Harbour Village tot één van de meest bijzondere van het Veerse Meer behoort, komt er bij de beachclub bovendien een duikschool met vulstation voor zuurstofflessen.

In samenwerking met de sportopleiding CIOS Goes worden er vanuit Harbour Village Beachclub daarnaast tal van sportieve activiteiten als zeilen, surfen, waterskiën, voetbal, beachvolleybal, fietsen en mountainbiken georganiseerd. De beachclub telt diverse aanlegsteigers voor bezoekers die met hun eigen sloep of jacht komen. Hier liggen tevens diverse sloepen en kano’s voor de verhuur.