nl
+ 31 (0)26 2020155 | info@harbourvillage.nl
nl
+ 31 (0)26 2020155 | info@harbourvillage.nl

Vast rendement

Rendementsgarantie 10 jaar vast € 35.000,-*

Exclusief: 20 villa's met 10 jaar vast rendement

Interesse? Schrijf u in voor één van de villa's en plan een bezichtiging
Laat u volledig ontzorgen in uw waardevolle belegging

€ 35.000,- rendement 10 jaar vast, triple net*

Als verhuurpartij koos Harbour Village voor Roompot; en met goede reden!

In 2014 lanceerde Roompot het merk Largo Resorts. Een label dat zich volledig richt op full service resorts en unieke vakantievilla’s op de mooiste plekjes van de wereld, en daarom de juiste combinatie voor ons exclusieve project aan de oevers van het Veerse Meer in Zeeland.

ONTSPANNEN BELEGGEN
Largo Resorts brengt de juiste huurder aan voor uw waardevolle vakantievilla. U wordt volledig ontzorgd in uw recreatieve belegging; van het gehele verhuurtraject, de administratieve afhandeling en de schoonmaak tot het tuinonderhoud.

RENDEMENTSGARANTIE 5%*

  • Looptijd 5 jaar (+ 5 jaar indien volledige restyle in jaar 7)
  • Triple net garantie gebaseerd op verkoopprijs van maximaal € 700.000,- (excl. BTW terug te vorderen door koper)
  • Triple net garantie dekt volgende kosten: parkbijdrage, tuinonderhoud, gas, water, elektra, CAI, verzekering
  • Triple net garantie dekt volgende kosten niet: WOZ, afval, riool, waterschap
een op maat gemaakte droomvakantie...

in Zeeland

JUST RELUX
In alle luxe vakantie vieren in een paradijs op aarde? Eigenlijk wil iedereen dat wel. Welke luxe dat moet zijn en hoe iemands paradijs eruitziet, dat is voor iedereen verschillend. Het uiteindelijke doel van Largo Resorts is mensen een ervaring te bezorgen die past bij die persoonlijke wensen en dromen.

LARGO RESORTS
In 2014 lanceerde Roompot het merk Largo Resorts. Een label dat zich volledig richt op full service resorts en unieke vakantievilla’s op de mooiste plekjes van de wereld. In samenwerking met toonaangevende spelers in de projectontwikkeling en resort managementorganisaties is inmiddels een unieke selectie Largo resorts en villa’s gemaakt. Van een stijlvolle residentie aan de Zeeuwse kust tot een droomvilla in Thailand. Afhankelijk van persoonlijke wensen stellen de Ambassadors van Largo Resorts – in overleg met de gast – een op maat gemaakte droomvakantie samen. JUST RELUX noemen wij dat.

EEN RENDABELE INVESTERING
Naast het aanbieden van bijzondere vakanties is Largo Resorts ook een interessante partij voor beleggers. De expertise van het moederbedrijf Roompot Groep ligt immers al meer dan 50 jaar in recreëren en beleggen. Investeren in een vakantiewoning welke vervolgens weer door ons wordt verhuurd is in de afgelopen jaren een stabiele en rendabele investering gebleken.