Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808

Verkoop Vakantievilla’s Harbour Village neemt vlucht

De bouw vordert en Harbour Village krijgt steeds meer een gezicht. Veel geïnteresseerden van het eerste uur blijven het project volgen en besluiten om toch te investeren in dit luxueuze resort.

Waren het vorig jaar zomer toch met name de bouwactiviteiten die het park sierden, is het nu wel de oplevering van het eerste gedeelte van het project die Harbour Village een schitterend aanzicht geeft.

Op de hoek van de Wilhelminapolderweg en Christiaan Polderweg stroomt het water van het Veerse Meer reeds het resort in. Strand- en Watervilla’s worden opgeleverd en door hun eigenaren ingericht, en aan steeds meer steigers bij de villa’s komen boten te liggen. De bouw gaat nog volop door, maar het project krijgt een gezicht; en dat spreekt aan!

Voor alle percelen ligt de fundering er; die is voor de verschillende type Vakantievilla’s hetzelfde, echter de opbouw en indeling varieert. Als koper heeft u inspraak in welk type woning het mag worden en kunnen ook uw wensen ten aanzien van de indeling nog doorgevoerd worden. Het begint dus bij het uitzoeken van een mooi perceel; kies de ligging en grootte die bij uw wensen past.

Tarieven vakantievilla’s

Besluit u op dit moment een vakantievilla aan te kopen op Harbour Village, dan maakt u nog gebruik van de huidige aanneemsom. De tarieven zullen op korte termijn gaan wijzigen in verband met het duurder worden van grondstoffen. Bezoekt u ons resort; dan maken wij vrijblijvend een offerte voor de gewenste kavel en vakantiewoning!

Meld u nu nog aan voor een bezichtiging >