Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808

Beachclub

Beachclub Harbour Village is ‘the place to be’ om in stijl te genieten van een heerlijke dag vol zon, zee en strand
Genieten in Zeeland!

Beachclub Harbour Village

Beachclub Harbour Village in Zeeland is ‘the place to be’ om in stijl te genieten van een heerlijke dag vol zon, zee en strand.

In het sfeervolle restaurant en op de gezellige lounge terrassen worden dagverse specialiteiten met een trendy en mediterrane touch geserveerd. Vanzelfsprekend tekenen onze gastvrije medewerkers met een eigentijds drankassortiment en rustgevende loungemuziek voor een passende begeleiding van de gerechten.

Maar er is veel meer dan de culinaire geneugten dat een verblijf in onze beachclub tot een onvergetelijke ervaring verheft. Gasten kunnen er bijvoorbeeld tevens kiezen voor een van de heerlijk ontspannen behandelingen in het luxe wellnessgedeelte, of besluiten de nodige calorieën te verbranden in het goed geëquipeerde fitnesscenter. Genieten in Zeeland kan bij de beachclub Harbour Village.

Bekijk de plattegrond van het Centrumgebouw >

Vakantiehuis Zeeland! Voor de watersporters die met hun eigen jacht of sloep komen, beschikt beachclub Harbour Village over verschillende aanlegsteigers. Beschikt u niet over een eigen zeilboot of sloep? Dan nog is er geen man overboord: die kunnen, net als kano’s, bij de beachclub gehuurd worden.

In picknickmanden voor onderweg wordt desgewenst ook nog eens voorzien. Omdat de duikstek bij Harbour Village, met name door de spectaculaire wanden en de speciale bodemstructuur, tot één van de meest bijzondere van het Veerse Meer behoort, komt er bij de beachclub tevens een duikschool met vulstation

voor zuurstofflessen. In samenwerking met de sportopleiding CIOS Goes worden er vanuit de beachclub bovendien tal van sportieve activiteiten ontplooid. Daarbij valt te denken aan zeilen, surfen, waterskiën, voetbal, beachvolleybal, fietsen en mountainbiken.

Ontdek de beachclub

Video

Ontspanning in beeld

Gallerij