Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808
Verkoop: +31(0)6 54257027 / +31 111417808

Harbour Village

Het Zilveren Schor aan het Veerse Meer in Arnemuiden, Zeeland

Interesse in een vakantievilla aan het water in Zeeland?

Meld u aan voor een vrijblijvende bezichtiging

Harbour Village realiseert ultraluxe vakantiehuizen in Zeeland op het Zeeuwse eiland Walcheren. Dit project, Het Zilveren Schor, ontstaat aan de oevers van het Veerse Meer.

Een vakantiehuis Zeeland als investering kopen? Ook dan is Harbour Village uw ideale partner; u heeft de mogelijkheid de vakantiewoning geheel of gedeeltelijk in het professionele verhuursysteem onder te brengen tegen een interessant vast of variabel rendement.

ULTIEME BELEVING
De 78 stijlvol vormgegeven en duurzaam gebouwde vakantievilla’s hebben allen zicht op de Zeeuwse wateren en zijn voorzien van een eigen botenhuis. Dat is uniek in Zeeland en alleen op deze locatie mogelijk omdat het Veerse Meer nu eenmaal geen eb en vloed kent. De vakantiewoningen zijn compleet en luxe uitgevoerd, inclusief een zeer modern en luxueuze inrichting. Alle watervilla’s worden nu gebouwd en de laatste watervilla’s worden in de zomer van 2021 opgeleverd. 

Een vakantiehuis in Zeeland als tweede huis?

Kies Harbour Village!

De locatie: beleef het verleden in het heden...

in Zeeland

HET VEERSE MEER
Het Veerse Meer is niet alleen een prachtig vaargebied, maar leent zich tevens uitstekend voor de beoefening van andere watersporten als zwemmen, duiken, surfen, wakeboarden, waterskiën en kanovaren.

OMGEVING
Geen enkele provincie in Nederland, zelfs Friesland niet, beschikt over zoveel mooi vaarwater als Zeeland. Dankzij de enorme ruimte, de weidse uitzichten en de overvloed aan mooie, vaak historische havenplaatsen, raken steeds meer fervente watersporters met hart en ziel verknocht aan de Zeeuwse wateren.

STEDEN
Het 115.000 inwoners tellende eiland beschikt over de historische steden Veere, Vlissingen en Middelburg, waartoe ook Arnemuiden behoort. Ook aantrekkelijke plaatsen als Zierikzee, Brugge, Gent en het mondaine Knokke heeft u vanuit Harbour Village eenvoudig binnen handbereik.

VOOR DE INWENDIGE MENS

Het grootste aantal sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking, regionale lekkernijen als Oosterscheldekreeft, verse vis, lamsoren, zeekraal, platte oesters en Zeeuwse mosselen; wat bied de omgeving van Harbour Village eigenlijk niet?

Harbour Village het Zilveren Schor

De ontwikkeling

Van oorsprong heeft het gebied al een koninklijk tintje. Ooit was het Zilveren Schor een geschenk van het Nederlandse volk aan koningin Juliana en prins Bernhard. Nu starten we er een project dat ongeëvenaard is voor ons land.

Eind 2015 is Harbour Village Het Zilveren Schor aangevangen met de aanleg van de infrastructuur van het 78 villa’s tellende luxe recreatie project. Begin 2016 zijn de eerste woning opgeleverd. De opening van Harbour Village’s sfeervolle beachclub met haar loungeterrassen en culinaire restaurant staat gepland voor de winter van 2020 en voltooiing van het volledige project in de zomer van 2021.

EIGEN GROND

De kavels, deel uitmakende van het Harbour Village resort, betreffenn allen eigen grond. De royale percelen variëren tussen de 545 m2 en 1460 m2. Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg heeft nieuwe straatnamen en huisnummers uitgegeven voor het Harbour Village resort. Naast de reeds bestaande Zilverenschorweg zal het resort straks de volgende straatnamen kennen: Dokpolderweg, Wilhelminapolderweg, Langerakpolderweg, Christiaanpolderweg. Tevens zullen alle villa’s gaan beschikken over eigen huisaansluitingen via de Delta Netwerk Groep.