nl
+ 31 (0)26 2020155 | info@harbourvillage.nl
nl
+ 31 (0)26 2020155 | info@harbourvillage.nl

Ervaring van een koper “Privacy en direct aan water”

Koper – Ted van der Horst

“Niet zomaar een vakantiehuis, maar echt iets bijzonders. Direct aan het water. Met een goede ligging ten opzichte van de zon. En veel ruimte en privacy.”

Het stond al lange tijd op de wishlist van Ted van der Horst. Afgelopen jaar tekende hij als eerste het koopcontract van een acht-persoons watervilla op het Zilveren Schor.

Het begon allemaal met een advertentie in het Financiële Dagblad. Dát was nog eens een fraai project meende Van der Horst, woonachtig in de buurt van Eindhoven. “Vrienden van mij hebben huizen in het buitenland. Maar dan moet je altijd veel plannen, langer reizen. Als het drie dagen fantastisch weer wordt, wil ik mijn agenda kunnen schoonpoetsen en in de auto stappen. Twee uur later ben ik in Harbour Village.” Zijn villa beschikt over vier slaapkamers en vier badkamers. Ideaal, vindt Van der Horst.

“Mijn partner en ik hebben samen zes volwassen kinderen en inmiddels een eerste kleinkind. We nodigen graag vrienden en familie uit. Wat dat betreft spreekt het me enorm aan dat er op het resort straks voorzieningen zijn als een goed restaurant, een wellness en een zwembad. We willen goed voor onze gasten kunnen zorgen. Een mooi glas wijn drinken
na een tochtje met de sloep, lekker eten.” De watervilla is strak qua design, zeer licht, duurzaam, ruim en fantastisch gelegen, somt hij op. “Nergens anders hebben we iets gevonden dat aan al die eisen voldeed. Ik kijk uit naar onze dagen hier. Op het water zijn, is voor mij pure ontspanning. En dan steeds met een gebruind, uitgerust hoofd weer naar Brabant. Ik kan niet wachten.”

Aanmelden bezichtiging >

About the author